Body-urile au fost mereu preferatele femeilor, pentru că se mulează perfect pe corp și pot fi purtate în combinații vestimentare diverse. Sunt varianta perfectă de top care scoate în evidență liniile feminine, care păstrează look-ul impecabil în orice moment din zi. Moda versatilă plasează aceste articole vestimentare în rândul pieselor ce se pot purta la sacouri, la jeans sau fuste. S-a reinventat datorită stilurilor creative, astfel că variantele actuale sunt super trendy.

În colecția noastră de body-uri de damă am selectat tipare moderne și sexy, potrivite pentru femeile încrezătoare în forțele proprii, care știu ce își doresc și știu pe ce să mizeze în look-ul pe care și-l creează. Predomină body-urile negre și cele glitter, material strălucitor, stiluri perfecte pentru ținute speciale, elegante.

Mizăm pe feminitate, pe croi mulat, decolteu adânc. Inserțiile transparente sau volanele supradimensionate sunt câteva artificii pentru ca body-urile purtate să fie o apariție wow. Sunt seducătoare în orice variantă ar fi alese.
Body NICO - GOLD
69,00lei
Denumire caracteristicaValoareMarime 34,36,38; Tabel marimi aiciCuloare AURIUMat..
Body GABY - BLACK
Denumire caracteristicaValoareMarime 34,36,38,40; Tabel marimi aiciCuloare NEGRU..
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)